Neobrađeni zahtjevi krivac za neisplatu dječjeg doplatka

Prema podacima HZMO-a o sredstvima potrebnim za isplatu doplatka te u broju korisnika istog evidentna je razlika u sredstvima ali i korisnicima doplatka.

Isplata dječjeg doplatka

Naime za mjesec veljaču bilo je potrebno 143.242.000 kuna za 218 514 korisnika tj za 408 739 djece dok je za mjesec ožujak potrebno tek 103.900.000 kuna za 153 600 korisnika tj. 291 527 djece.
Za mjesec ožujak  gotovo 65 000 korisnika za 180 000 djece nije dobilo doplatak. Kako je razlika ogromna najvjerojatnije svi zahtjevi nisu obrađeni na vrijeme.

Poslali smo upit HZMO-u ali odgovor nismo dobili

Objavio - 23. 04. 2012.. U kategoriji Info.HR, Top vijesti

13 komentara za “Neobrađeni zahtjevi krivac za neisplatu dječjeg doplatka”

 1. Ivan

  Država spora kad treba dati, a ide brzinom svjetlosti kad treba uzeti.

 2. sanja

  A šta se mi više čudimo u ovoj jadnoj državi… više nas ništa ne može iznenaditi… grozno

 3. mare

  da mi njima moramo dati onda treba biti odmah dali netko zna hoce li biti do kraja mjeseca da malo vise rade a malo manje pricaju bilo bi sve navrijeme gotovo i nebi i taj jadni doplatak kasnio

 4. dijana josipovic dujmovic

  ja jos nisam dobila djecji doplatak,dal postoji sansa da se uopce bude ovaj mjesec!?

 5. agica

  jadni su,,gade mi se,,jebese njima dal mi imamo il nemamo oni svoje guzice griju u foteljama dok se mi mucimo prezivit,,njih nezanima dal ce danas kojem djetetu pofalit mljeko il pelene,,,,ma boli njih……za nas…….

  • sneki

   ja bi njih sve do jednog na goli otok,a njihove plače i pokradene novce od nas podjelila djeci.To je sramota za jednu demokratsku drzavu da ti jednostavno nedaju novce koje ti pripadaju a potraživaju do jedne lipe inače sljede sankcije.SRAMOTA

 6. manuela

  zamislite ovo moja djeca imaju alimentaciju u iznosu od 700kn,to znači 1400kn,a jedan je 7razred ,drugi,4 razred,predan je zahtjev 27.02.2012,zbog bolesti nije prije.nisu dobili nastavak dječijeg doplatka iako je stanje ostalo nepromjenjeno što se tiče prihoda ,jer to nam je jedino primanje.da bi zvala i išla k njima.dobila sam odgovor da je zahtjev stigao pred njih 02.05.2012.i da šta želim oni rade i doma .da se strpimo ,samo me zanima da li oni kad su gladni,mogu se strpiti.

 7. bleky

  Kada bude isplata dječjeg doplatka i porodiljnog kojeg datuma? ako netko zna bila bi zahvalna :)

 8. ana

  ovo je katastrofaja nisam dobila porodiljnu za prvih pet dana u 4 mj od 1-5 kako mi i pripada dobila sam samo za 3mj….a rodila sam 5.4 prosle godine pa sad kad gledas koliko nas ima da smo tako rodili i nismo dobili a oni se oparili sa nasim a govore da imamo pravo na godinu dana a skratili 5 samo znaju krast i varati a kad njima treba uzimaju silom bas ih briga dali imas ili nemas moras dati pa makar i prosio dok se oni debelo mazu i uzivaju u svemu………………………………ajd ako netko zna kad je dijeciji za 5 mj pa nek javi………………

 9. amanda

  dali je nekom sjeo d.d mozda danas?

Komentirajte

Pratite nas i na društvenim mrežama

Događanja u Zagrebu

Galerija

 

Copyright © 2015 Dubrava News Sva prava pridržana.

 

ISSN 1848-4476