Krenula novčana pomoć za opremu novorođenog djeteta

Zagrebački Gradski ured za zdravstvo i branitelje priopćio je danas da je započela isplata korisnicima prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta, a prema obavijesti Gradskog ureda za financije.

Gabriel


Pomoć će primiti korisnici prava koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta ostvarili u travnju 2010., travnju 2011. te u travnju 2012. I to temeljem Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta, kao i korisnici koji su u kolovozu 2011. ostvarili pravo na isplatu drugog obroka novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta za drugo dijete.
Pomoć će primiti i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete koji su pravo ostvarili u travnju 2007., travnju 2008. i travnju 2009., a temeljem Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.
Rok za podnošenje zahtjeva korisnika prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta.
Informacije o pravu na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta mogu se pronaći na Internet stranici www.zagreb.hr, stoji u priopćenju.

Objavio - 17. 07. 2012.. U kategoriji Top vijesti, Zagreb

4 komentara za “Krenula novčana pomoć za opremu novorođenog djeteta”

  1. KRISTINA MAŠIĆ

    A U LIPNJU SU ZABORAVILI DATI ISPLATU NA OPREMU NOVOROĐENČATI PA SADA U KOLOVOZU ĆE NOVCE DOBITI TEK ONI ČIJI SU ZAHTJEVI ODOBRENI U SVIBNJU,A TREBALI SMO DOBITI MI OBRAĐENI U LIPNJU!!
    LIJEPO STE NAS ZAKINULI TAKO DA SADA NEMAMO OD ČEGA KUPOVATI DJECI KNJIGE ZA ŠKOLU.

  2. Antonija

    da da imam curicu koja je rođena u 8 mjesecu i za nju dobivam kad je ispata za kolovoz odma i sad sam rodila sina u 5 mjesecu i za njega je isplata u srpnju!! mjesec dana razlike u isplati a tri mjeseca razllike u mjesecima rođenja to mi isto nije nikako jasno s tim da su oba rođena pred kraj mjeseca!!

Komentirajte

Pratite nas i na društvenim mrežama

Događanja u Zagrebu

Galerija

 

Copyright © 2015 Dubrava News Sva prava pridržana.

 

ISSN 1848-4476