Hrvatski laburisti – Donja Dubrava završili s Akcijom „PITAJTE VLADU“

Hrvatski laburisti – ogranak Donja Dubrava, 12.05.2012. godine, u suradnji sa Ogrankom Gornja Dubrava, u ranim jutarnjim satima započeli su sa završnim prikupljanjem pitanja upućenih Vladi RH.


Kako bi prikupili što više pitanja naših sugrađana, za završetak akcije, okupili smo sve raspoložive snage i organizirali se na četiri različite lokacije kako bi dali priliku svima onima koji do sada nisu ili stigli ili nisu imali odlučnosti postaviti pitanje nekom od ministara ili samom premijeru.
Cjelokupan događaj protekao je jako dobro, jedino je kiša naprasno prekinula opći dojam zadnjeg dana. Unatoć kiši prikupljen je zavidan broj pitanja.
Interes građana za ovakav način komunikacije je jako velik. Vidljiva je i velika želja građana da progovore o svim aktualnim i onim manje aktualnim pitanjima, da kažu što ih sve tišti, a svakim danom problemi su sve veći te je i želja da se progovori sve veća. Pisalo se, razgovaralo, komentiralo, čuli smo mnogo komentara koji nam govore o tome kako dalje, puno riječi pohvale ali i kritika na dosadašnji rad.
Akcija „PITAJTE VLADU“ bila je do sada najveća akcija u organizaciji i provedbi od strane Hrvatskih laburista, i prva akcija u nizu s kojom su započele pripreme za slijedeće Izbore za lokalnu samoupravu.
Ovim putem želimo se zahvaliti svim članovima ogranka koji su odvojili dio svog slobodnog vremena za provođenje akcije, također se želimo zahvaliti i svim građanima koji su nas u proteklim danima posjetili na našim štandovima zajedno sa svojim pitanjima, pohvalama, kritikama i sugestijama.
Do slijedeće akcije Hrvatskih laburista pozdrav i veliko HVALA Dubravi od Hrvatskih laburista – ogranka Donja Dubrava.

Marijan Roginić

>>Pogledajte akciju Laburista Donje Dubrave

Objavio - 14. 05. 2012.. U kategoriji Dubrava, Top vijesti

Komentirajte

Pratite nas i na društvenim mrežama

Događanja u Zagrebu

Galerija

 

Copyright © 2015 Dubrava News Sva prava pridržana.

 

ISSN 1848-4476